Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Partiotoiminta käynnistyy syyskuussa 2020

Lisätty 20.08.2020

Partiotoimintaa Siuntiossa

Partiolippukunta Siuntion Koskikarat ry - Sjundeå Strömstarar rf on aktiivinen, kaksikielinen partiolippukunta Siuntiossa. Reippaaseen porukkaamme kuuluu yhteensä noin 130 sudenpentua, seikkailijaa, tarpojaa, samoajaa, vaeltajaa ja aikuista. Kokoontumispaikkamme eli partiokolomme sijaitsee kirkonkylällä, seurakuntatalon takana (Kalansinkuja 13). Näin korona-aikaan toteutamme toimintaamme pääosin ulkona Siuntion upeassa luonnossa retkeillen. Viikkokokouksissa, retkillä ja leireillä toteutamme Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa. 

Tulisitko meille vetämään sudenpentulaumaa?

Syksyllä 2020 aloitamme uuden sudenpentulauman ekaluokkalaisille, mikäli löydämme ryhmälle vetäjät. Kiinnostaisiko sinua reipas retkeily, uudet ystävät ja arjesta irroittava toiminta partion parissa? Aikaisempi partiotausta ei ole välttämätön, tarjoamme koulutusta ja tukea uusille vetäjille. Jos kiinnostuit, laita viestiä koskikaratstromstarar@gmail.com

 

Muut ryhmät

Muihin ryhmiimme otetaan uusia partiolaisia. Aloitimme viime syksynä myös  perhepartiotoiminnan, joka on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartio tarjoaa perheille mahdollisuuden tutustua partiotoimintaan ja viettää yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Tänä syksynä aloitamme myös aikuispartion, jossa aiheina mm. eräilyä, ruokaa, varustehuoltoa, valokuvausta, kevyttä liikuntaa, suunnistusta, matkakertomuksia sekä projekteja kuntalaisten ja muun lippukunnan iloksi.  Aikuispartion ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 27.8.2020 klo 18:00 partiokololla. Tervetuloa!

 

Jos haluat mukaan

Kaikkeen toimintaamme voi ilmoittautua laittamalla viestiä osoitteeseen koskikaratstromstarar@gmail.com. Toimintaan pääsee myös tutustumaan ennen päätöstä liittyä jäseneksi.Lisätietoa toiminnastamme löytyy myös somesta:

Facebook: Siuntion Koskikarat ry - Sjundeå Strömstarar rf

Instagram: @siuntionkoskikarat

 

Ystäviä, elämyksiä ja suurta seikkailua – tervetuloa mukaan partioon!